U kurzů budeme používat:

mixér, odšťavňovač, sušičku potravin, thermomix a spiralizér

Vybavení samozřejmě dovezeme a také poradíme ohledně případné koupě. Vyzkoušeli jsme toho mnoho a tak Vám pomůžeme ušetřit čas i penízky nevhodným výběrem.

1. Základy Raw Food → Máčení a Klíčení semínek a ořechů, výroba, ochucování a konzervace rostlinných mlék a ořechových másel, ovocné a zeleninové šťávy a smoothies, nejen snídaňové kaše, sladké hlavní chody, domácí marmelády

2. Hlavní jídla a saláty → Křupavé zeleninové saláty, sladké ovocné mísy, krémové omáčky a dippy, netradiční zálivky, barevné polévky, hravé předkrmy a lákavé hlavní chody

3. Raw vegan mlsání→ Dorty, čokoláda, sušenky, rolády, koláčky, řezy, kuličky, pudinky

 

 

1. Základní

Seznámíme Vás se základními principy, které  se uplatňují v  syrové rostlinné stravě.

 

Vysvětlíme Vám proč a jak klíčit semínka, oříšky a obiloviny, které pak můžete použít jako surovinu či k zajímavému zdobení. Představíme Vám širokou nabídku rostlinných mlék, ukážeme Vám, jak je vyrábět a skladovat. Ořechová másla patří svou výživovou hodnotou ke specialitkám, které však hosty potěší a překvapí svou výraznou chutí. Ovocná smoothies zná v dnešní době snad každý. My Vám však ukážeme netradiční kombinace, prozradíme pár tajných tipů a pomůžeme Vám nabídku vyladit přesně pro Vaše hosty. Také Vám ukážeme, jak ekonomicky zpracovat nejen nevzhledné přebytky ovoce a zeleniny a vykouzlit hostům úsměv na tváři. Ovocné a zeleninové šťávy jsou totiž elegantním přípitkem, malou pozorností na uvítanou či ozvláštněním nápojového lístku. Od nápojů se přesuneme ke složitějším pokrmům a nově nabyté znalosti transformujeme do různorodých kaší, které můžete nabídnout hostům například jako hodnotný start do nového dne.

 

Dále se přesuneme ke složitějším pokrmům a začneme kombinovat předešlé znalosti do různorodých kaší, které můžete nabídnout například jako hodnotný start no nového dne. Snídaňové chody jsou pak komplexnější a budeme s nimi pracovat tak, abychom využili vše, co v dané kuchyni vyrobíme. Pokrmy jsou pak vhodné jak pro jednotlivce, tak na švédské stoly. Nakonec si ukážeme domácí džemy, které můžete servírovat jako alternativu bez přidaného cukru a dalších nežádoucích látek.

 

Jednoduchá výroba,  skvělá chuť a naprostá čerstvost zaručena.

„Žádná láska není tak opravdová, jako láska k jídlu.“ 

George Bernard Shaw

Jsem rádi, že jste se proklikli až sem. Na řádcích níže se můžete dočíst o typech kurzů pro hotely, restaurace, kavárny či bary. Detailně Vám popíšeme, jak jednotlivé kurzy probíhají, co je jejich náplní a pro koho jsou vhodné. Nezapomeneme samozřejmě na cenovou kalkulaci a zvýhodněné balíčky. Pokud by Vás po přečtení napadly jakékoliv dotazy či speciální požadavky, neváhejte nás prosím oslovit telefonicky nebo mailem.

Informace pro Vás stále postupně doplňujeme. Děkujeme za Vaši trpělivost :)

  • Facebook - Bílý kruh
  • Instagram - Bílý kruh
  • YouTube - Bílý kruh

"Když něco chceš, celý vesmír se spojí, abys toho dosáhl."

Alchymista, Paulo Coelho

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now